Patutul pentru copii Fulger 3D

Patutul pentru copii Fulger 3D este unul dintre produsele noastre care au avut un numar record de vanzari in ultimul an, aprecierile parintilor neintarziind sa apara odata cu utilizarea lui in camera micutilor lor. Discutam despre un produs unic nu doar datorita design-ului pe care am reusit sa il implementam ci mai ales datorita faptului ca este unul dintre putinele patuturi pentru copii in format 3D.

Exista o versiune standard pe care o puteti regasi in magazinul nostru la preturi incepand cu 480 de lei, si exista aceasta versiune 3D careia i-am definit cu mare atentie rotile, accesorii care se demonteaza extrem de usor.


Odata atasate, rotile ii ofera patutului statutul de veritabil automobil, micutul vostru bucurandu-se de prezenta unei masini in propriul sau dormitor. Aici isi poate citi povestile preferate, aici isi poate aduce prietenii pentru a testa cele mai noi jucari si tot in acest patut isi va petrece noptile dupa zilele tumultoase de vara.


Caracteristicile de baza ale patutului Fulger 3D, cel mai bine vandut produs din magazin
Adorat de o buna parte dintre micuti, personajul Fulger capata acum o noua dimensiune, patutul nostru fiind un veritabil autoturism in format 3D. Ne-am bazat pe povestea personajului din desenele animate Cars si am pastrat in linii mari infatisarea sa, imaginile imprimate pe marginile patului nefiind nimic altceva decat o redare a masinii care face furori la televizor sau pe internet incat din anul 2006.


Din punct de vedere estetic, lucrurile sunt cat se poate de simple, patutul avand o noua dimensiune pe care speram sa o apreciati in special dvs, parintii, copiii fiind indeajuns de indragostiti de acest personaj pentru a si-l dori in propriul dormitor. Avem o varianta de culoare rosie dar si una de culoare albastra, ambele fiind atent finisate in vederea obtinerii unei imagini de cea mai buna calitate.
Dincolo de aspectul estetic, vom puncta si cateva dintre detaliile tehnice, patutul pentru copii Fulger 3D fiind disponibil in mai multe dimensiuni.

Avem parte de un model cu o lungime de 150 cm si o latime de 74 cm, acesta fiind ideal pentru copiii cu varste cuprinse intre 2 si 8 ani, dar si un model de dimensiuni ceva mai generoase, lungimea sa ajungand la 170 cm. Modelul de dimensiuni mai ridicate prezinta si o latime de aproximativ 75 cm, fapt care il plaseaza in randul modelelor ideale pentru copii cu varste cuprinse intre 2 si 12 ani. In ceea ce priveste calitatea acestor produse, folosim pal de o grosime de 18 mm pe care il finisam cu cea mai mare atentie si ii imprimam, la cald, modelul Fulger 3D.

Marginile sunt finisate cu ajutorul unor unelte profesionale si sunt indepartate in totalitate unghiurile de 90 de grade, suprafetele beneficiind de aplicarea unor benzi cauciucate care il vor proteja pe micutul dvs in cazul unor accidente nedorite.
Elegant, robust si extrem de carismatic, patutul Fulger 3D poate fi achizitionat alaturi de un dulap cu acelasi model, in acest fel avand la dispozitie un duo de mobilier care ii va completa perfect camera micutului dvs.

 

BLOG

Urmariti ultimile articole de pe blog

Read More

CATEGORII

ULTIMELE PRODUSE

Cadouri diverse, dormitoare pentru copii, patuturi copii ieftine, comode, sifoniere, bancute, tot ce este necesar intr-un dormitor pentru copii

Read More

Categorii produse

Partenerii nostri

parteneri
parteneri
parteneri
parteneri
parteneri
parteneri

Contactati-ne !

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati

Telefon : 0761.343.495

INFO

!

Your subscribe request has been sent!