Descriere Produse

Gama de patuturi pentru copii este una aparte din mai multe puncte de vedere, fiecare produs disponibil pe site-ul nostru beneficiind de o structura solida, bazata pe cele mai bune materiale disponibile pe piata, cat si de un design inovativ, aparte am indrazni sa spunem. Veti putea parcurge un catalog cat se poate de stufos, cele peste 60 de modele de patuturi reflectand o munca asidua care a condus la multumirea a cateva mii de parinti interesati de cele mai bune conditii de dormit pentru copiii lor.


Analizand in cele mai mici detalii fiecare patut pentru copii disponibil in stoc, putem enunta numai putin de trei caracteristici de baza: siguranta, calitate si design inovativ. Fiecare calitate de acest gen se regaseste in patuturile noastre, indiferent de modelul ales avand garantia unui patut care ii va oferi micutului dvs conditii de odihna impecabile.


Siguranta - Un prim capitol pe care orice cumparator il va pune in randul criteriilor de baza este siguranta, mai ales ca discutam despre produse dedicate exclusiv copiilor. Achizitia unui patut se face in primul rand in functie de siguranta pe care o ofera, un copil necesitand conditii care sa nu ii puna in niciun fel de pericol sanatatea si integritatea.

Stim cu totii ca aspectul este un criteriu important, insa lasati totul pe mana specialistilor nostri si incercati sa intelegeti care au fost rationamentele noastre in momentul in care am realizat aceste modele. In primul rand, panourile laterale beneficiaza de linii care nu prezinta niciun fel de unghi ascutit, ba din contra, marginile sunt curbe si sunt atent finisate.

De asemenea, zonele expuse contactului cu membrele copilului dvs sunt imbracate cu ajutorul unor benzi de protectie pentru a elimina zonele cu muchii de 90 de grade.
Calitate - Calitatea patuturilor noastre este evidenta si cea mai buna metoda de a va convinge de acest detaliu este o vizita la sediul nostru. Nu doar ca veti face cunostinta cu o buna parte dintre produsele realizate de specialistii nostri, veti avea acces la toata tehnologia folosita in vederea obtinerii unor patuturi de reala calitate.

Un patut este alcatuit dintr-un corp principal si diverse ansamble care sunt prinse in baza unei scheme atent conturate, rezultatul fiind o piesa de mobilier robusta si usor de montat intr-un dormitor pentru copii. La baza, fiecare componenta este confectionata din lemn de calitate atent finisat, ambele suprafete dobandind imagini aplicate la cald, amanunt care ii ofera o imagine adecvata cat si o rezistenta sporita in timp.
Design inovativ - Fiecare patut pentru copii realizat de noi se caracterizeaza printr-un grad sporit de unicitate, amanunt care face ca gama actuala de produse sa fie extrem de apreciata de catre publicul larg. Putem realiza peste 60 de modele la comanda, pentru fiecare dintre acestea avand un design extrem de bine pus la punct. Dispunem de tehnologia necesara pentru a implementa orice tip de imagine pe lateralele patuturilor, in acest fel punandu-va la dispozitie un serviciu de personalizare prin care camera copiilor dvs sa devina un taram aparte, pe placul lor.

BLOG

Urmariti ultimile articole de pe blog

Read More

CATEGORII

ULTIMELE PRODUSE

Cadouri diverse, dormitoare pentru copii, patuturi copii ieftine, comode, sifoniere, bancute, tot ce este necesar intr-un dormitor pentru copii

Read More

Categorii produse

Partenerii nostri

parteneri
parteneri
parteneri
parteneri
parteneri
parteneri

Contactati-ne !

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati

Telefon : 0761.343.495

INFO

!

Your subscribe request has been sent!