1

Pentru fetite

Patuturile pentru fetite necesita o munca aparte si implica o stilizare extrem de delicata, fiecare detaliu contand intr-un procent covarsitor la definirea unui ansamblu realmente calitativ.
Culorile, forma sau micile accesorii, sunt elemente de care tinem cont atunci cand fabricam un patut pentru fetite, rezultatul muncii noastre fiind aceste produse oferite in exclusivitate.

Read More
2

PENTRU BAIETI

Peste 80% dintre articolele prezente in cadrul magazinului nostru online de patuturi pentru copii sunt dedicate baietilor.
Punem mare pret pe acest detaliu si stim mai bine decat oricine faptul ca baietii sunt cei care isi doresc nespus de mult ca in camera lor sa se regaseasca un patut in forma de masinuta.
Alegeti acum unul dintre cele aproximativ 80 de patuturi pentru baieti lucrate manual!
Read More
3

ACCESORII

Obisnuim sa definim amenajari complete pentru camerele copiilor, patuturile sau dulapurile fiind doar cateva dintre produsele pe care le comercializam.
Odata conceput un intreg ansamblu de mobilier, va propunem si elementele adiacente, asa cum sunt accesoriile pentru dormitor.
O gama selecta de produse care completeaza patutul achizitionat din cadrul magazinului nostru!
Read More

Bancuta pentru dormitor copii

BLOG

Urmariti ultimile articole de pe blog

Read More

CATEGORII

ULTIMELE PRODUSE

Cadouri diverse, dormitoare pentru copii, patuturi copii ieftine, comode, sifoniere, bancute, tot ce este necesar intr-un dormitor pentru copii

Read More

Categorii produse

Partenerii nostri

parteneri
parteneri
parteneri
parteneri
parteneri
parteneri

Contactati-ne !

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati

Telefon : 0761.343.495

INFO

!

Your subscribe request has been sent!